Inspire breidt opnieuw uit met nieuwe locatie in Suriname

[Persbericht] Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group heeft wederom een nieuwe locatie geopend in Suriname voor haar hoogwaardige outsourcingdiensten. Deze nieuwe locatie is een belangrijk onderdeel van de duurzame groeistrategie binnen de premium outsourcing dienstverlening van Inspire.

Kwaliteit boven kwantiteit
De locaties van Inspire Group zijn modern en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. CEO van Inspire Group, Ilja Gleiser, licht toe: “Wij willen niet de grootste outsourcing specialist worden van Suriname, maar wel absoluut de beste. Moderne en gezellige locaties die voldoen aan de strengste eisen van onze opdrachtgevers én waar onze medewerkers graag willen werken, dragen hier aan bij.”

Duurzame groeistrategie
Volgens Zinho Parisius, Country Director Suriname, is deze nieuwe locatie onderdeel van een duurzame groeistrategie: “Steeds meer bedrijven ontdekken onze premium offshore dienstverlening waarmee we echt een verschil maken in de Nederlandse offshore BPO markt. Op dit moment werken we vanaf drie strategisch gekozen locaties in Paramaribo. Onze vierde locatie is gepland voor het derde kwartaal van 2024. We beschikken dan over 470 seats én een eigen Academy locatie. Kijkend naar onze klanten, locaties, medewerkers én resultaten dan zijn we hiermee absoluut toonaangevend in de Nederlandse offshore markt.”

Van links naar rechts: Ilja Gleiser, CEO van Inspire Group. Zinho Parisius, Country Director Suriname.

Over Inspire
Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau en (offshore) outsourcing specialist voor de office & klantcontactsector. Wij helpen organisaties met hun capaciteit en prestatie vraagstukken binnen hun klantcontact omgeving (van front-tot backoffice tot helpdesk) en het optimaliseren van klantcontact processen. De dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden en opleiden van klantcontact personeel tot aan (offshore) outsourcing.

Het nieuwste van ons blog

Inspireer je met onze nieuwste blogposts

(Podcast) Het verhaal achter afvalverwerker Renewi en hun klantcontactstrategie!

Renewi is een van de grote spelers in Europa op het gebied van afvalverwerking en...

Inspire breidt opnieuw uit met nieuwe locatie in Suriname

[Persbericht] Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group heeft wederom een nieuwe locatie geopend in Suriname voor...

(Inspire Podcast) SNS Bank zwemt tegen de stroom in met focus op persoonlijk klantcontact. Slim of onuitvoerbaar?

In een tijdperk waarin digitalisering en technologische vooruitgang de norm lijken te zijn in de...

Waarom kiezen voor Inspire?

De specialist in klantcontact die uw zorgen uit handen neemt!